Sport

SR BRAȘOV. Declarațiile antrenorilor Dârvăreanu și Păun după „REMONTADA” spectaculoasă din Cupa României…

  • srbrasov_25.png
 

SR Brașov își continuă „aventura” în actualul sezon al Cupei României la fotbal, după ce a eliminat, in extremis, miercuri seara, formația din Odorheiul Secuiesc – SR BRAȘOV, CALIFICARE DRAMATICĂ în turul următor al Cupei României!

La finalul partidei, antrenorii formației fanilor „stegari”, Florin Dâvăreanu și Laurian Păun, au declarat fericiți, potrivit https://srbrasov.ro: „Se pare că trebuie, pe viitor, să înlăturăm următorul tipar: avem ocazii de gol, dar adversarul ne surprinde imediat, marcheză gol, iar noi trebuie să revenim în joc prin consum suplimentar de energie fizică și psihică. Am redresat reculul primului gol, ne-am creat situații de poartă, dar, din păcate, nu am fructificat oportunitățile. Repriza a doua a debutat iar cu ocazia noastră de a egala, dar în loc de 1-1, scorul a devenit 0-2 pe o greșeală de apărare. Pe acest fond, cred că am avut totuși trei elemente benefice: 1. inspirația schimbărilor tactice, 2. determinarea și sacrificiul echipei (a se nota că funcționăm în această formulă doar de cinci săptămâni!), 3. sprijinul inegalabil al tribunei. S-au văzut situații în care buturuga mică a răsturnat carul mare, așa cum s-au văzut situații de reveniri spectaculoase, atunci când scorul înclina temporar balanța în alt sens. Meciul a fost dramatic pe tot parcursul lui, iar finalul a răsplătit ambiția și dăruirea noastră. Jucătorii au epuizat multe resurse fizice și psihice. Dar, cel mai important pentru noi este să reușim o refacere pe toate planurile, pentru a reveni cu forțe proaspete la meciul de campionat de peste câteva zile”.

Sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul „Tineretului”, SR Brașov va juca împotriva celor de la Sepsi II Sf. Gheorghe în etapa a doua din Seria a 5-a a Ligii 3. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare