Sport

SR BRAȘOV. Ce transfer în Serie B!…

 
Tânărul atacant braşovean Rareş Burnete a semnat cu formaţia italiană US Lecce, unde director sportiv este Pantaleo Corvino, cel care l-a transferat şi pe Ianis Hagi la Fiorentina.
 
„Ne bucurăm că echipe din campionate puternice ale Eurpei se interesează de jucătorii noştri. Rareş a fost împrumutat la Lecce, cu opţiune obligatorie de cumpărare în vara anului 2021. Îi mulţumim lui Rareş şi îi urăm succes la noua echipă. După activarea transferului definitivm cubul SR Braşov va încasa suma proporţională perioadei în care Rareş a fost legitimat. Le mulţumesc tuturor antrenorilor care s-au ocupat de Rareş Burnete până în acest moment şi familiei lui pentru că a avut încredere în noi”, a declarat Ciprian Jurubescu, managerul general al SR Braşov.
 
„Mă bucur că s-a realizat acest transfer. Este un pas înainte în cariera mea. Aştept cu nerăbdare să ajung în Italia şi să încep munca la noua mea echipă. Sunt fericit că am avut şi şansa de a juca la SR Braşov. Mi s-a îndeplinit un vis din copilărie. Le mulţumesc profesorilor care au avut grijă de mine până acum şi le promit că nu îi voi dezamăgi”, a menţionat Rareş Burnete.
 
În această săptămână, Rareş Burnete este la lotul naţional U17 al României. După încheierea acţiunii, el va pleca în Italia şi va intra în programul formaţiei US Lecce.
 
US Lecce se află pe locul 4 în Serie B după 2 etape disputate, cu 4 puncte acumulate și golaveraj 2-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare