Sport

SR Brașov. Ce a remarcat antrenorul Liviu Nicolae la fotbaliștii săi

SR Brașov a legat 3 victorii consecutive, fiind pe locul 3 în clasamentul Ligii 3 – Seria a 6-a la fotbal, cu 13 puncte. Lider este CSO Băicoi (15 p).

Pentru mine, mai important decât rezultatele este coeziunea de grup ce s-a creat în acest timp scurt, iar jucătorii au un mare plus pentru asta. Au înțeles că, atunci când îmbracă acest tricou, indiferent dacă joacă de la început sau pe parcurs, trebuie să pună scopul clubului înaintea stării proprii, iar acest aspect se reflectă și în rezultatele noastre, a declarat Liviu Nicolae, antrenorul celor de la SR Brașov.

SR Brașov, un nou derby

El și-a continuat expunerea: „Mai avem mult de lucru asupra modelului de joc și avem nevoie de timp, însă trebuie să găsim acest mixt între model de joc și rezultate. Rămânem ancorați cu crampoanele în gazon, evoluăm într-o serie echilibrată”.

SR Brașov va întâlni sâmbătă, în deplasare, formația Olimpic Cetate Râșnov, antrenorul Liviu Nicolae relatând în acest sens: „Ne așteaptă un nou derby cu o echipă care în sezonul trecut a terminat în play-off. Trebuie să pregătim foarte bine fiecare joc”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button