Sport

SR BRAȘOV, apel la suporteri!

  • coraiu.png
 

SR Brașov se va confrunta sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul „Tineretului”, cu formația din Pucioasa, meciul contând pentru etapa a 17-a a Ligii 3 la fotbal, Seria a 5-a.

Echipa fanilor „stegari” se află pe locul 8 în clasament, cu 12 puncte acumulate, în spatele său fiind doar gruparea din Plopeni și Kids Tâmpa, ambele cu câte 11 puncte. La rându-i, trupa din Dâmbovița este a doua în ierarhie, cu 33 de puncte, la 4 distanță de liderul Odorheiu Secuiesc.

„Am urmărit adversarul, este unul puternic, nu degeaba ocupă locul 2 în clasament. Noi avem mare nevoie de puncte, de-asta victoria este singura noastră variantă luată în calcul. Băieții au ambiție, dorință, determinare, dar trebuie să avem și puțină șansă pentru a ne impune. Cred că, prin ceea ce pregătim la antrenamente, publicul va fi mulțumit de jocul nostru. Sperăm ca fanii să vină în număr cât mai mare la acest meci. Avem mare nevoie ca suporterii să ne fie alături”, a declarat Sorin Corâiu (foto), antrenorul celor de la SR Brașov.

Fundașul Vlad Olteanu a punctat că „sâmbătă trebuie să vină și victoria. Avem nevoie disperată de puncte. Suntem încrezători că, alături de publicul nostru minunat, ne vom impune”.

El a mai spus că sunt mulți jucători noi în lot și este nevoie de timp pentru a se crea automatisme, pentru ca echipa să fie omogenă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare