Sport

SR Brașov – anunț important

SR Brașov a retrogradat în Liga 4 la finele sezonului 2023-2024, după ce a ocupat penultimul loc în play-out-ul Seriei a 5-a din eșalonul al treilea la fotbal, în fața celor de la Ciucaș Tărlungeni.

„Astăzi, anunțăm că vom continua în Liga 3. Clubul nostru a primit şi a acceptat invitația din partea Federației Române de Fotbal de a participa sezonul viitor în Liga 3. Ne pregătim pentru meciurile din Liga 3, cu determinarea de a lupta și de a oferi performanțe notabile suporterilor noștri. Vă mulțumim pentru susținerea constantă și promitem să facem tot posibilul pentru a ne ridica la nivelul așteptărilor voastre”, a informat SR Brașov.

La acest moment, încă nu se știe cine va fi antrenorul echipei fanilor stegari, după ce Rareș Forika a plecat la CSM Focșani, ca secund al lui Călin Moldovan. De asemenea, funcția de manager la SR Brașov este vacantă, întrucât Horia Popa și-a anunțat retragerea – Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 luna în urmă

M-au ciuruit !

Back to top button