Sport

SR BRAȘOV a ratat finala barajului pentru promovarea în Liga 2! / Corona, în ultimul act!

  • filiasicorona.png
 

SR Brașov a remizat în deplasarea cu Vedița Colonești, 1-1 (foto 1), după ce în tur pierduse pe teren propriu, 0-1, astfel încât reprezentanta județului Olt a acces în finala barajului pentru promovare în Liga 2.

„Stegarii” au început perfect duelul de la Coloneşti şi Savu a deschis scorul în minutul 5. Apoi însă, arbitrul Adrian Illyeş a decis să rupă echilibrul. Savu a fost eliminat în minutul 31 pentru două „galbene” acordate foarte uşor de „central”. În startul părţii a doua a venit rândul lui Răducan să vadă „roşu”, tot pentru două cartonaşe galbene acordate extrem de uşor de arbitru. Cu doi oameni în plus, gazdele au reuşit egalarea şi s-au calificat în finala barajului de promovare în Liga 2.

„Ştiam ce ne aşteaptă aici. Ştiam calitatea terenului, ştiam calitatea adversarului, dar şi arbitrtajele favorabile gazdelor. Nu din cauza asta am ratat însă calificarea. Am început foarte bine, am făcut exact ceea ce am pregătit. Am reuşit să ţinem mingea în terenul lor în primele 10 minute, să căutăm spaţiul în spatele defensivei adverse. Aşa a venit şi golul. Din păcate, după minutul 15 ne-am retras, le-am dat ocazia să vină cu multe mingi, nu am reuşit să ieşim din jumătatea noastră. Asta ne-a costat. Primul cartonaş galben la Savu este dat foarte uşor. Putea să judece faza cum a făcut la una identică a adversarilor. Sunt mândru de băieţi, au luptat până în ultimul minut. Atât am putut noi să realizăm. Am demonstrat că şi cu bani puţini se pot face lucruri frumoase. Sper că cei care ochi să vadă au văzut. Deciziile sunt la ei”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae. 

Corona Braşov a trecut la pas de formaţia din Filiaşi în cealaltă semifinală. După 1-0 în tur, formaţia antrenată de Călin Moldovan s-a impus şi în deplasare, scor 4-0 (Linguraru, Drăgoi, Nicolau, Aszalos). 

Astfel, în finala barajului, faţă în faţă vor fi Corona Braşov şi Vediţa Coloneşti. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare