Sport

SR BRAȘOV, a fi sau a nu fi în barajul pentru Liga 2?! ULTIMA ETAPĂ…

 

În ultima etapă a campionatului Ligii 3 la fotbal, Seria a 5-a, SR Braşov va avea un meci decisiv pentru accederea în barajul de promovare în eşalonul superior.

Mâine, de la ora 15.00, „stegarii” vor juca la Sf. Gheorghe, cu Sepsi II, şi trebuie să obţină acelaşi rezultat pe care îl va reuşi CS Blejoi în duelul de pe teren propriu cu KSE Tg. Secuiesc pentru a termina pe locul secund.

Despre confruntarea de vineri, antrenorul Liviu Nicolae a declarat: „Este un joc care, din fericire pentru noi, are miză. Avem un scop precis, acela de a reuşi calificarea în barajul de promovare. Cunoaştem adversarul, am urmărit această echipă de mai multe ori în ultimul timp. Caută să ducă repede mingea în terenul advers, unde să dezvolte acţiuni periculoase. Am observat că partida a fost mutată pe terenul 2. Vreau să cred că este doar o decizie pentru a menaja terenul central. Pe terenul 2, unul de dimensiuni mai reduse, va trebui să fim mai atenţi, mai ales la acordarea fazelor fixe, cornere sau lovituri libere din preajma careului. Am mare încredere în băieţi. În ultimele două jocuri au demonstrat că pot mai mult decât au arătat. Şi-au recâştigat încrederea, pasiunea, dorinţa de a performa. Pentru ei ar fi o performanţă să ajugem în acest baraj de promovare”.

Toate partidele ultimei runde vor avea loc mâine, de la ora 15.00. Corona Braşov, care este de ceva vreme sigură de primul loc, se va duela, pe „Tineretului”, cu ultima clasată, Kids Tâmpa.

„Pentru noi, e un meci ca oricare altul. Din păcate, suntem în situația în care nu am putut evita pozițiile retrogradabile, care apoi au devenit poziții de baraj de menținere. Așa că trebuie să facem totul să evităm retrogradarea în acea dublă de după jumătatea lunii mai. În acest context, sperăm să facem un joc bun împotriva Coronei, care să reprezinte o bună repetiție pentru baraj. Dacă vine și un rezultat pozitiv, cu atât mai bine ca fi pentru moralul băieților”, a menţionat unul dintre antrenorii „urşilor”, Ciprian Anghel.

Olimpic Cetate Râşnov va juca pe teren propriu cu CSO Plopeni.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare