Sport

SR Brașov – 5 goluri în deplasare, în fața liderului

SR Brașov a obținut o victorie fascinantă în deplasarea de la Blejoi. Echipa fanilor „stegari” s-a impus cu 5-4, golul victoriei fiind marcat de Horia Popa, din penalty, în prelungiri. Meciul de marți seara a contat pentru etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 3 – Seria a 5-a la fotbal.

SR Brașov – 5 goluri în deplasare

SR Brașov a fost condusă la Blejoi cu 0-1, 1-3 și 3-4, revenind formidabil. Celelalte goluri ale „galben-negrilor” au fost date de M. Ion – 2, Trucă și D. Popa.

În celălalt duel din play-off, Olimpic Cetate Râșnov a învins la Plopeni cu scorul de 2-1. Golurile oaspeților au fost înscrise de Alupoaie și Lupan.

CS Blejoi este lider, cu 53 de puncte. CSO Plopeni ocupă locul 2, cu 38 de puncte, SR Brașov aflându-se la o singură lungime în spate. Olimpic Cetate Râșnov este a 4-a în ierarhie, cu 36 de puncte.

Astfel, pentru SR Brașov, s-au reaprins speranțele accederii în barajul pentru promovarea în Liga 2. Și Râșnovul crede în șansele sale.

În play-out-ul Seriei a 5-a din Liga 3, Kids Tâmpa a dispus cu 1-0 de Sepsi 2 Sf. Gheorghe. Totodată, Olimpic Zărnești a învins echipa din Păulești cu 5-1. Disputa dintre KSE Tg. Secuiesc și AFC Odorheiu Secuiesc are loc astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button