Sport

SPRE EURO 2016. Postul care-i dă lui Iordănescu bătăi de cap!!!

 

Anghel Iordănescu a susținut astăzi o conferință de presă, prefațând ultimele două dispute ale „tricolorilor” din preliminariile Euro 2016, cu Finlanda și Insulele Feroe.

„Sunt cele mai importante două jocuri, pentru că de rezultatul lor depinde calificarea noastră la Euro. Joi întâlnim un adversar care a câștigat șase puncte în ultimele meciuri și care a ajuns în situația de a spera la poziția a treia, de baraj”, a susținut selecționerul, care a precizat că are foarte scurt timp la dispoziție pentru a pregăti întâlnirea cu Finlanda: „Sunt jucători care ajung luni seara în cantonament, după un meci de campionat, după drum, marți este zi de refacere pentru ei. Vom avea practic un singur antrenament în care să punem la punct ce ne trebuie”.

„Generalul” a menționat, totodată, că postul de fundaș dreapta îi dă bătăi de cap, având nevoie de o dublură pentru Mățel. După ce s-a consultat cu colaboratorii săi, a decis să-l cheme la lot pe Paul Papp, date fiind realizările acestuia în campanie, în ciuda formei slabe de moment. Interesant este că, așa cum a relatat Iordănescu, Mirel Rădoi, antrenorul Stelei, i-l recomandase pe Cornel Râpă.

Selecționerul a relatat și că, dacă Cristi Săpunaru avea mai multe meciuri în picioare la Pandurii Tg. Jiu, echipă pregătită de fiul său, l-ar fi selecționat pe fostul jucător al lui FC Porto, mizând pe experiența sa competițională.

Foto: Digi Sport


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare