Sport

Sportul braşovean, o mare familie. Staff-ul SR Braşov, alături de voleibaliştii de la Corona Braşov

Sportul braşovean, o mare familie. Sportul braşovean pare să renască, după o perioadă cu multe probleme. Braşovul are în acest moment echipele campioane la hochei pe gheaţă şi volei masculin, iar handbalul feminin este şi el pe drumul spre revenirea în elită. Şi la fotbal este posibil ca lucrurile să se aşeze, iar SR Braşov să înceapă un drum greu care vrea să readucă oraşul nostru unde îi este locul în fotbalul românesc.

Până atunci, se pare că sportul braşovean devine o familie. Susţinătorii echipei de hochei sunt prezenţi de fiecare dată când joacă băieţii de la volei şi fac o atmosferă extraordinară.

La meciul de aseară cu Olympiacos Pireu, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor la volei masculin, în tribunele Sălii Sporturilor „D.P. Colibaşi” au fost prezenţi şi cei din staff-ul echipei de fotbal SR Braşov, managerul general Ciprian Jurubescu, antrenorii Liviu Nicolae şi Dan Bona şi preparatorul fizic Cosmin Popescu.

Sportul braşovean, o mare familie. „A fost un moment foarte important pentru sportul braşovean şi mă bucur că, alături de staff-ul tehnic al echipei de fotbal a Braşovului, am fost alături de băieţii de la volei. Ne propunem să interacţionăm cât mai mult cu ceilalţi sportivi de performanţă ai oraşului nostru. Îi aşteptăm şi pe ei la meciurile de fotbal. Am văzut un public braşovean extraordinar şi vreau să îi felicit pentru felul în care au fost alături de campioana României la volei masculin. Pe băieţi îi felicit şi le mulţumesc că au reuşit să aducă la braşov un nume uriaş cum este Olympiacos Pireu. Noi continuăm drumul de construcţie al unei echipe de fotbal reprezentative pentru fiecare braşovean. Suntem la început de drum, avem aproape 3 luni de muncă. Încă suntem în proces de formare, dar evoluţia băieţilor se observă. Le mulţumesc celor care ne sunt alături prin abonmente, prin micile donaţii pe care le fac şi îi aşteptăm să ne susţină şi la meciurile viitoare”, a declarat managerul general al SR Braşov, Ciprian Jurubescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button