Sport

Sportivă decedată la 18 ani

Sportivă decedată la 18 ani

Jucătoarea italiană de volei, Julia Ituma (foto2), în vârstă de 18 ani, a fost găsită decedată, joi la Istanbul, după ce a căzut de fereastra camerei sale de hotel unde era cazată alături de coechipierele de la formaţia Igor Gorgonzola Novara, pentru a disputa un meci din Liga Campionilor, informează Marca.
Poliţia turcă, responsabilă cu ancheta în acest caz, nu a oferit o variantă oficială, dar presa face referire la o posibilă sinucidere a tinerei de 18 ani.

„Igor Voleibol anunţă cu profundă tristeţe moartea prematură a jucătoarei italiene de volei Julia Ituma. Aparent, tragedia s-a produs la primele ore ale dimineţii, iar poliţia turcă investighează incidentul”, a transmis clubul italian.

Julia Ituma a evoluat în meciul de miercuri seara, reuşind să aducă echipei sale două puncte. Federaţia italiană de volei a decretat un minut de reculegere la toate partidele de joi în memoria dispărutei.
Eczacibaşi Dynavit Istanbul s-a calificat în finală după ce a învins-o pe Igor Gorgonzola Novara cu 3-0, miercuri seara, pe teren propriu.

Sportivă decedată la 18 ani. În prima manşă, echipa italiană câştigase cu 3-2. În finală, Eczacibaşi o va întâlni pe câştigătoarea dintre Fenerbahce Opet Istanbul şi şi VakifBank Istanbul. Fener s-a impus cu 3-0 în prima manşă a semifinalei, iar joi seara va juca returul pe teren propriu.

Foto1: Coechiperă șocată de tragedie


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button