Sport

Sportivă de la Dinamo Brașov – locul 4 la Mondiale

Sportivă de la Dinamo Brașov – locul 4 la Mondiale.

Este vorba de Andreea Mezdrea, născută în Câmpulung Moldovenesc și lansată în circuitul marii performanțe la CSS Vatra Dornei.

Sportivă de la Dinamo Brașov – locul 4 la Mondiale. Andreea Mezdrea a obținut această performanță la Campionatele Mondiale de biatlon juniori de la Shchuchinsk (Kazahstan), în proba de 12,5 kilometri individual. Ea a fost la doar 13 secunde distanță de medalia de bronz.

Pe podium au urcat: Kaja Zorc (Slovenia), Jeanne Richard și Leonie Jeannier (ambele din Franța

„Rezultatele obținute zilele acestea de sportivii români din loturile de biatlon mă bucură și mă determină să pot spune că acest sport are viitor. Avem sportivi talentați și foarte muncitori care își construiesc, pas cu pas, capacitatea de a face performanță. Învață din greșeli și devin pe zi ce trece mai buni, lucru pe care trebuie să îl admirăm și să îl aplaudăm”, a declarat Puiu Gaspar, secretar general al Federației Române de Schi-Biatlon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button