Sport

Speranță risipită pentru FC BRAȘOV…

  • fcbrasov_20.jpg

FC Brașov s-a amăgit cu gândul că ar putea evita barajul pentru menținerea în Liga 2 fotbalistică, după ce Ripensia Timișoara anunțase că, în sezonul viitor, se va înscrie în Liga 3. Din această cauză, după meciul pierdut cu „galben-negrii” antrenați de Călin Moldovan, Florin Fabian și-a dat demisia.

La vreo două săptămâni distanță, conducerea clubului bănățean s-a răzgândit, informând, laconic, pe contul său de Facebook, că Ripensia va continua să evolueze în eșalonul secund. 

Oamenii din fotbalul bănățean erau convinși – de atunci – că Ripensia va continua în divizia secundă, transmițându-i corespondentului Liga2.ro că totul este o „joacă”, un bluf al patronului-președinte Dumitru Mihu. 

Așadar, FC Brașov trebuie să-și îndrepte acum toată atenția înspre meciul din deplasare cu Unirea Constanța, programat sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 11.00, pentru a-și consolida locul 5, doar pentru BARAJ, iar apoi…  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare