Sport

Spectacol de Boxing Day. Liverpool s-a desprins în fruntea Premier League

 

Liverpool are parte de multe cadouri în această perioadă. Tradițional, pe 26 decembrie, în Anglia se joacă fotbal, iar etapa de Boxing Day a fost una perfectă pentru echipa lui Jürgen Klopp.

„Cormoranii” au făcut instrucție pe „Anfield Road” cu Newcastle, 4-0 (Lovren, Salah, Shaqiri, Fabinho) și au ajuns la 51 de puncte după 19 etape.

După ce a pierdut acasă cu Crystal Palace în runda precedentă, Manchester City a suferit un nou eșec, 1-2 (B. Silva / Albrighton, Pereira), în deplasare, cu Leicester. A fost a treia înfrângere în patru etape pentru formația lui Pep Guardiola, care a coborât pe poziția a treia a clasamentului, cu 44 p,

Pe locul secund, cu 45 p, a urcat Tottenham, care a trecut cu 5-0 (Eriksen, Son 2, Lucas, Kane) de Bournemouth.

Manchester United a reușit al doilea succes consecutiv sub comada lui Ole Gunnar Solskjaer, care l-a înlocuit pe Jose Mourinho. „Diavvoli” au câștigat cu 3-1 (Matic, Pogba 2 / Jorgensen) meciul de pe „Old Trafford” cu Huddersfield.

Și în Serie A s-a jucat astăzi fotbal. Liderul Juventus Torino (50 p) a făcut al doilea pas greșit în 18 etape. Piemontezii au remizat în deplasare cu Atalanta, 2-2 (Zapata 2 / Djimsiti, Ronaldo), însă păstrează un avans mare, de 9 puncte în fața echipei de pe locul secund, Napoli (41 p), care a pierdut derby-ul cu Inter Milano (36 p), 0-1 (Martinez).

Cu Ștefan Radu integralist, Lazio Roma a câștigat la Bologna, 2-0 (Luiz Felipe, Lulic), și ocupă poziția a patra, cu 31 p, două peste Sampdoria, care a dispus de Chievo, 2-0 (Quagliarella, Ramirez).

AC Milan și-a continuat pasa proastă și a ajuns la a patra partidă consecutivă fără victorie, 0-0, în deplasare, cu penultima clasată, Frosinone. Milanezii au ajuns pe locul 6, cu 28 p.

Ionuț Radu a fost integralist la Genoa în meciul pierdut pe terenul celor de la Cagliari, 0-1 (Farias).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare