Sport

SOS rugby-ul brașovean

SOS rugby-ul brașovean.

„Nu furați casa rugby-ului brașovean”, acesta este mesajul apărut pe un banner amplasat la Rugby Club Brașov, grupare cu (încă) sediul în cartierul Noua.

SOS rugby-ul brașovean

Cunoscutul și reputatul antrenor Vasile Soporan este disperat că se poate pierde, în orice moment, casa rugby-ului brașovean, de unde s-au lansat în marea performanță numeroși sportivi de valoare. Acum, din cauza unor interese imobiliare, o „caracatiță” și cu solide ramificații politice, RC Brașov poate deveni, de la o zi la alta,… cartier rezidențial.

Și Federația Română de Rugby, prin președintele Alin Petrache, se implică pentru ca această bază a „sportului oval” brașovean să supraviețuiască.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
10 luni în urmă

Așa nu ne interesează. Dar uitați ceva mai interesant: la atârnătorii la buget încă se mai dau grupe, au spor de vechime și astea în condiția în care regiile respective sunt falimentare de zeci de ani. Când se face ordine… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare