Sport

Sorina Tîrcă, SALARIU mai mare decât antrenorul său de la Rapid! Cât A CÂȘTIGAT Alicia Gogîrlă la CSM București?!…

  • tircagrozav.png

Cu un buget mai mic decât CSM București, gruparea susținută de Primăria București, Rapid București a avut un sezon fantastic, câștigând Liga Națională de handbal feminin.

Gazeta Sporturilor a făcut o analiză a salariilor jucătoarelor celor două cluburi, cel mai mare aparținându-i Cristinei Neagu (17.500 de euro pe lună).

Potrivit gsp.ro, la Rapid, în sezonul recent încheiat, cel mai mult a câștigat Sorina Tîrcă (foto, alături de soțul ei, fotbalistul Gicu Grozav), sosită de la Corona Brașov, cu un salariu lunar de 7.000 de euro. Antrenorul spaniol Carlos Viver a avut un salariu lunar de 6.500 de euro, ca și o altă fostă jucătoare a Coronei, Eliza Buceschi.

De partea cealaltă, Adrian Vasile, antrenorul „tigroaicelor”, a beneficiat de un salariu lunar de 10.000 de euro. În schimb, tânăra Alicia Gogîrlă, ajunsă de la Corona Brașov, la CSM București, a luat un salariu lunar de 3.000 de euro. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare