Sport

Sorina Târcă, 9 GOLURI în meciul cu Spania!!! Din păcate, România Under 19 a pierdut!!!

 

În această seară, la La Coruńa, s-a disputat meciul dintre Spania şi România Under 19 din grupa preliminară de calificare la Campionatul European de handbal feminin.

Reprezentativa gazdă s-a impus în faţa „tricolorelor” noastre cu scorul de 25-24 (15-12). Pentru România, cele mai multe goluri (9) le-a înscris Sorina Târcă (foto), de la Corona Braşov. Alte două sportive legitimate la Corona au mai marcat pentru România, este vorba de Daria Bucur – 5 goluri – şi Ana Maria Berbece – 1 gol. Au mai punctat Narcisa Verde – 5 goluri, Badea – 2 goluri, Muntean şi Banciu, câte 1 gol.

Mâine, România va întâlni Lituania U19, echipă care a pierdut astăzi în faţa Islandei U19 cu scorul de 19-25. Duminică, „tricolorele” vor evolua în compania Islandei.

Primele două clasate din grupă se vor califica la turneul final, care va avea loc în Slovenia în perioada 27 iulie – 6 august 2017.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare