Sport

Sorana Cârstea – OK, Mihaela Buzărnescu – KO

 

În turneul de tenis de la Brisbane (Australia), Sorana Cârstea (locul 37 în clasamentul WTA) a avansat în turul al II-lea după ce a învins-o cu 7-6, 6-1 pe americanca Jennifer Brady (65 WTA), jucătoare venită din calificări.

Meciul a avut istoric doar în primul set, în care s-a mers cap la cap până la 6-6. fiecare jucătoare câștigându-și serviciul. În tie-break, Sorana Cârstea s-a distanțat la 3-0, impunându-se finalmente cu 7-3. În setul al doilea, românca și-a pierdut serviciul în primul game, însă apoi le-a câștigat pe următoarele 6. În turul secund, Sorana o va avea ca adversară pe letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 7, pe care însă o conduce cu 2-0 în întâlnirile directe. 

În turneul de la Shenzen, tot în primul tur, Mihaela Buzărnescu (56 WTA) a pierdut fără drept de apel în fața Mariei Sharapova (59 WTA), cu 3-6, 0-6.   


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button