Sport

„Soldățelul” și-a făcut datoria…

 

„Ca un soldățel”, cum a spus – simpatic – mama sa, Ania Caill și-a încheiat sezonul, îndeplinindu-și toate obiectivele. Dureros, în ciuda locului 3 ocupat, cântec de lebădă (?), în concursul FIS de coborâre din cadrul Campionatelor Naționale de schi alpin ale Franței, de la Auron, obținând și un punctaj excelent, „se pare că deja nu mai interesează pe nimeni” ceea ce se întâmplă cu sportiva legitimată la Corona Brașov.

În mod normal, acum, FRSB ar trebui să iasă în mass-media, să recunoască fair că a greșit și să-i promită Aniei tot sprijinul necesar pentru ca în anul competițional viitor, în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Beijing – 2022, să progreseze, să concureze cu succes și în Cupa Mondială, pentru că, așa cum a punctat și reputatul antrenor Mihai Bâră, are un potențial uriaș în probele de viteză. De asemenea, COSR ar trebui să „miște” ceva pe acest subiect, mai ales că, potrivit informațiilor deținute, Mihai Covaliu s-a declarat, la PyeongChang, plăcut impresionat de talentul Aniei Caill. Și clubul pe care-l reprezintă Ania ar fi obligat să discute ferm cu reprezentanții FRSB, ai MTS-ului și ai COSR-ului, întrucât, dincolo de orgolii, ar fi păcat ca o asemenea performeră să sucombe în uitarea și dezinteresul autorităților mioritice, amintindu-ne că, totuși, Edit Miklos a avut noroc cu Ungaria…

Pe contul său de Facebook, Dana Caill a scris, emoționant, cu trimitere către fiica sa: „Cu mare dragoste, ți-am fost alături atât în momentele de bucurie cât și în cele de cumpănă. Îți voi fi alături indiferent de decizia pe care o vei lua vizavi de schi. Te iubesc, scumpa mea!”.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Strigătul unei mame disperate! „Ca un soldățel își va termina sezonul”…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare