Sport

ȘOCANT. „Ne făcea masaj pe fese, ne băga mâna în chiloți și ne apăsa acolo”!!! Scene oribile la o echipă de handbal fete!!!

 

O copilă în vârstă de 13 ani, legitimată la secția de handbal a CSM Ploieşti, a povestit momentele de coșmar trăite de ea şi de colegele ei în vestiar, după meciuri şi după antrenamente

Pentru www.ziarulincomod.ro, un site din Ploieşti, fetița a relatat printre altele: „La un meci, când am fost cu fetele mai mari, ele s-au dezbrăcat şi au intrat în duş. Eu am zis că o să fac acasă. Asistentul medical m-a oprit şi mi-a zis că, dacă nu intru la duş, nu mai joc. M-a luat de mână şi m-a obligat. A trebuit să intru în chiloţi şi prosop, iar el a intrat să verifice dacă mă spăl. Aceste faze au continuat. Ne făcea masaj pe fese, spunea că ăsta e masajul. Ne controla dacă ne-a venit menstruaţia: ne dădea jos pantalonii, ne băga mâna în chiloţi şi ne apăsa acolo!”.

De asemenea, mama minorei a precizat: „Asistentul medical al echipei i-a cerut fiicei mele să folosească chiloţi tanga, pe motiv că i-ar putea face masaj mai bine, deşi ea era accidentată la genunchi”.

Cristian Nica, directorul CSM Ploieşti, a declarat pentru sursa citată. „Am ştiut doar aşa, din vorbe. Între timp, zilele trecute, am primit şi o sesizare. Eu am luat deja măsuri. I-am interzis asistentului medical să mai participe la antrenamentele fetelor. Este o situaţie foarte gravă. Nu am anunţat Poliţia, pentru că nu am avut nici o sesizare scrisă”.

Inspectoratul Județean de Poliție (IJP) Prahova a emis astăzi un comunicat cu privire la cazul prezentat mai sus: „În data de 29 septembrie a.c., în urma materialelor apărute în presa online la aceeași dată, ne-am autosesizat, iar la nivelul Poliției Municipiului Ploiești a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. În cauză, se efectuează verificări, iar în funcție de rezultatul acestora se vor dispune măsuri în consecință”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare