Sport

ȘOC ȘI GROAZĂ LA MTS. El e consilier al doamnei ministru!!!…

 

Se numește Florin Mulcuțan și e de loc din județul Satu Mare, precum PSD-ista Ioana Bran, numită ministru al Tineretului și Sportului în locul brașoveanului Marius Dunca.

Unul dintre funcționarii de la MTS a declarat potrivit tolo.ro, blogul lui Cătălin Tolontan, redactorul șef al Gazetei Sporturilor, despre cum s-au schimbat lucrurile în ministerul menționat: „Acesta este noul stil al MTS. O mână de oameni parașutați, fără legătură cu sportul, aduși de ministrul Ioana Bran, bagă spaima în angajați!… S-a născut o secretomanie incredibilă. Pe ușa sălii de ședințe de la etajul 1 a apărut un afiș pe care scrie: «Zonă de securitate clasa 1»…. Vă dați seama, ministrul Bran declară MTS zonă de securitate și în același timp are în cabinet un personaj precum Mulcuțan!”.

Conform sursei citate, Florin Mulcuțan are 43 de ani, iar în tinerețe a practicat boxul, după care a fost șeful Asociației de Box Satu Mare. El deține și o firmă de protecție și pază. Sosit în minister, așa cum a punctat jurnalistul Cătălin Tolontan, s-a modificat metodologia, astfel încât să poată primi bani de la buget și federațiile aflate în litigiu cu MTS, cum ar fi FR Box.

„Oameni fără pricepere au mai fost pe funcții în MTS. Dar, acum, există un soi de transformare periculoasă. Doamna ministru vine dintr-o familie ai cărei membri au fost condamnați penal pentru corupție. Și se înconjoară de personaje precum Mulcuțan. Am fost de două ori în pragul grevei”, a declarat funcționarul care a dorit să-și păstreze anonimatul, din motive lesne de înțeles, pentru tolo.ro.

Foto: Facebook Florin Mulcuțan


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare