Sport

ȘOC. Rednic și-a anunțat plecarea de la Dinamo!!! Află motivele…

 

Era previzibil, antrenorul Mircea Rednic nu mai continuă la FC Dinamo în sezonul următor, el explicând cum stau lucrurile într-o conferință de presă organizată astăzi.

„Proiectul propus de patronul Ioan Negoiţă nu coincide cu ce mi-am propus eu la Dinamo. Ce să vă mai spun de salariul meu, că oricum au apărut peste tot toate detaliile… Sunt dezamăgit, vorbesc de ce s-a întâmplat în ultima vreme la echipă. Asta se întâmplă când vezi că nu eşti apreciat. Nimic nu mă face să mă răzgândesc. Nu sunt supărat pe Negoiţă, el e patron, investeşte cum crede de cuviinţă, dar îmi arată că nu are încredere în mine, ci în toţi specialiştii lui de la RIN. Să se bazeze pe ei şi să se consulte cu ei de acum încolo. Nu i-am anunţat încă pe băieţi, dar trebuie să fie profesionişti, au contracte şi prime pentru următoarele meciuri”, a declarat „Puriul”.

Apoi, Rednic, căruia îi expiră contractul la finele lunii, s-a mândrit cu faptul că n-a pierdut cu Steaua în acest sezon: „Eu am venit la Dinamo de dragul clubului şi pentru suporteri. Am renunţat la două operaţii ca să rămân alături de echipă. Ofertă am, am mai avut, am de afară”.

În aceste condiții, favoriți pentru a prelua echipa „câinilor” în viitorul sezon sunt Cosmin Contra, Ioan Andone, Vasile Miriuță, dar și… Edi Iordănescu, actualmente la Pandurii Tg. Jiu, care a devenit extrem de apreciat după rezultatele obținute de gorjeni în Liga 1.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button