Sport

ŞOC PENTRU FC BRAŞOV. FRF a schimbat regulamentul în mijlocul campionatului!!!

 

Întrunit ieri în şedinţă, Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a decis, printre altele, ca echipa care se situează pe locul 3 în Liga 2 la finalul sezonului să nu aibă drept de baraj dacă nu îndeplineşte condiţiile de participare în primul eşalon. În acest caz, locul acesteia este luat de următoarea formaţie din clasament eligibilă.

În schimb, federalii au hotărât ca gruparea aflată pe locul 12 în ierarhia Ligii 1 la finele play-off-ului să aibă drept de baraj chiar dacă nu şi-a luat licenţa pentru divizia de elită. Aceasta va fi penalizată, nu şi retrogradată.

Referitor la menţionata noutate, Vasile Dochiţa, administratorul special al echipei FC Braşov, ne-a declarat: „Noi vom face toate demersurile necesare pentru depunerea actelor privind obţinerea licenţei până în 31 martie, data limită”.

Altfel, Dochiţa a relatat că a avut o discuţie cu antrenorul Cornel Ţălnar, care i-a promis că „stegarii” vor fi mult schimbaţi în bine la meciul din week-end cu Dunărea Călăraşi: „Băieţii vor să facă uitată prestaţia din partida cu Olimpia Satu Mare, atât prin joc, cât şi printr-o victorie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button