Sport

ŞOC. Noul selecţioner, în locul lui Contra, ar fi… (FOTO 2)

  • hagi_11.jpg
 

Se vehiculează, deja, că antrenorul Cosmin Contra (foto 1) va mai fi selecţioner al primei reprezentative de fotbal a României doar pentru ultimele două partide din Liga Naţiunilor, cu Lituania, pe teren propriu, şi cu Muntenegru, în deplasare, „tricolorii” având doar şanse teoretice să câştige grupa, unde Serbia este lider.

Potrivit jurnaliştilor de la gsp.ro, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, ar pregăti, deja, înscăunarea lui Gică Hagi ca selecţioner, „Regele” urmând a pregăti campania de calificare a României pentru Euro 2020. 

În varianta în care Hagi ar accepta oferta, el va rămâne – pe durata contractului avut cu FRF – doar proprietar al FC Viitorul.

Interesant este că Răzvan Burleanu şi Gică Hagi au fost „la cuţite” în urma condamnării lui Gică Popescu la închisoare în Dosarul „Transferurilor”, însă în ultima perioadă relaţiile dintre cei doi au devenit mai cordiale. Conducerea FRF ar fi ţinut seama de faptul că Gică Hagi, prin FC Viitorul, este principalul furnizor de jucători pentru echipele naţionale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare