Sport

Șoc la SR Brașov. Schimbări în staff-ul tehnic și o suspendare

Șoc la SR Brașov

Eșecul suferit de SR Brașov în fața celor de la Sepsi II Sf. Gheorghe, în Liga 3, a lăsat urme serioase. Conducerea echipei fanilor „stegari” a anunțat că antrenorul principal Florin Dârvăreanu (foto) și-a prezentat demisia. El a motivat că starea sa de sănătate este una precară, punctând că în cadrul lotului „spiritul e alterat și încrederea zdruncinată”.

„Am vorbit cu Florin. S-a consumat enorm din cauza presiunii. Mi-a zis că sănătatea și familia lui primează. Decizia lui era luată de sâmbătă seară. Am încercat să-l fac să se răzgândească, dar nu am reușit. Regretăm că starea de sănătate nu-i mai permite să continue. Îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi. A fost o perioadă în care s-a schimbat ceva în jocul echipei. Am ajuns pe locul trei în clasament, în lupta pentru play-off, și am rămas cu câteva amintiri frumoase în Cupa României”, a declarat Ion Gurgu, managerul general al SR Brașov.

Conform sursei citate, până la finele anului, formația va fi pregătită de duo-ul Ioan Naghi – Laurian Păun. Ultimul joc oficial din 2022 este programat pe 3 decembrie.

SR Brașov a mai anunțat că portarul-golgheter Bogdan Căucă a fost suspendat de club pe o perioadă nedeterminată, „din motive disciplinare grave”. El se va antrena separat de restul jucătorilor până când conducerea administrativă va lua o decizie finală.

Șoc la SR Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] La SR, antrenor principal a devenit Ioan Naghi, după demisia lui Florin Dârvăreanu – DETALII, AICI.  […]

1 an în urmă

[…] SR Brașov a rămas cu 17 puncte acumulate în clasament. În etapa viitoare va întâlni formația Olimpic Cetate Râșnov pe Stadionul „Tineretului”. […]

Back to top button