Sport

Șoc la Rapid / Update. A semnat

Șoc la Rapid. Jurnalistul Dan Filoti, de la Digi Sport, a anunțat că antrenorul nord-irlandez Neil Lennon a fost demis, în locul său urmând a fi numit Marius Șumudică (foto).

„Șucu face șoc la Rapid! Lennon e deja trecut. Va fi era Șumudică! De azi, cel târziu mâine. Și vor urma și două-trei transferuri tari”, a anunțat Dan Filoti în social-media.

Șoc la Rapid

În primele șase etape din Superligă, Rapid nu a obținut nicio victorie, acumulând doar 5 puncte, cu mult sub așteptările conducerii și fanilor giuleșteni.

Ultima echipă pe care a pregătit-o Marius Șumudică, fost și la FC Brașov de-a lungul carierei, este Gaziantep FK, din Turcia.

Update. Marius Șumudică a semnat în această seară un contract valabil până la 30 iunie 2025 cu Rapid București, dar înțelegerea se prelungește automat pentru încă un an dacă echipa prinde play-off-ul în Superliga. „Șumi” va avea un salariu de 20.000 de euro net lunar, plus bonusuri importante la performanțe.

Dacă va temina Superliga pe locurile 2-3, el va primi 100.000 de euro. În cazul câștigării titlului, va fi recompensat cu 500.000 de euro, dar va trebui să califice Rapidul în grupele Conference League.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button