Sport

ȘOC. Iulian Pâtea îl acuză pe antrenorul Florin Spulber că l-a bătut crunt (foto 2)!!!

  • pitea_3.jpg
 

Într-un material apărut astăzi în Gazeta Sporturilor, săritorul cu schiurile Iulian Pâtea a explicat motivul pentru care a decis să participe la reality-show-ul „Supraviețuitorul”, de la PRO TV, întrerupând o bună perioadă pregătirea. El îl acuză pe antrenorul coordonator al lotului național, Florin Spulber, că l-a bătut rău.

„… Eram în ședință, în Slovenia, lângă Kranj. 27 noiembrie 2015, pe la ora 11. A avut mereu un reproș. Că am kilograme în plus. În ziua aia mi-a bătut obrazul că am mâncat prea mult. I-am spus că am făcut-o împreună cu fiul lui, care e și el săritor. Atunci s-a înfierbântat. Mi-a strigat să nu-l bag în aceeași oală și pe copil. I-am spus că ăsta e adevărul. Țin minte doar că m-a lovit de mai multe ori în cap și m-a dat cu capul de o margine. Uite. (arată o urmă la nivelul capului și se trage de nas în stânga și în dreapta)”, i-a declarat Pâtea jurnalistului Răzvan Luțac, continuând dezvăluirea: „A intrat Eduard Török și a urlat la el. El s-a încuiat în cameră, probabil și-a dat seama de ce făcuse. Török m-a fotografiat. Eram plin de sânge pe jumătate din cap. Sincer, eram în stare de șoc, nici nu-mi aduc aminte de prima poză făcută după”.

Iulian Pâtea a mai relatat că l-a dat în judecată pe Florin Spulber, dar „au început presiuni și promisiuni… Eu nu am vrut să trăiesc într-un conflict, așa că am spus că voi renunța la plângere dacă se țin de cuvânt. Am renunțat, dar ei nu s-au ținut”, apoi a concluzionat: „Vreau ca și cititorii să înțeleagă că noi chiar am încercat să facem sport de performanță. Avem cercurile olimpice peste tot, de la brățări la tatuaje. Am sacrificat atâția ani pentru ca acum să fiu batjocorit, pentru ca acum doi ani să fiu lovit, bătut. Doar pentru că îmi doresc performanță! Dar nu se poate când cineva îți este potrivnic. Eduard Török a fost plecat un an și jumătate în Anglia și acum e cel mai bun dintre noi. Deși s-a antrenat singur, la sală! Nu vă dă de gândit? Vă spun eu. Pentru că a fost singurul care nu a interacționat decât de puține ori cu Florin Spulber”.

Întregul articol din Gazeta Sporturilor îl puteți citi aici:

http://www.gsp.ro/gsp-special/investigatie/exclusiv-imagine-socanta-desfigurat-de-antrenorul-de-la-lotul-national-m-a-luat-la-pumni-si-m-a-dat-cu-capul-de-masa-pana-m-a-umplut-de-sange-530053.html

CITEȘTE ȘI:

Doi BRAȘOVENI au ajuns la Turneul celor 4 Trambuline, DAR…

Decizie DRASTICĂ luată de Eduard Török după ce i-a fost anulată înscrierea la Turneul celor 4 Trambuline!!!…

UPDATE. Poziția FRSB în scandalul momentului, cazul „Pâtea-Török”. Puiu Gaspar: „Ei pot scrie ce vor pe Facebook, realitatea este alta”

EXCLUSIV. Eduard Török, DEZVĂLUIRI despre ceea ce se întâmplă la lotul național de sărituri cu schiurile!!!

Sărituri… degeaba

Eduard Török, RĂSPUNSURI SUCCINTE în urma celor declarate de Puiu Gaspar, secretarul general al FRSB!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button