Sport

ŞOC ÎN LUMEA FOTBALULUI. Atacant de 17 milioane de euro, dat dispărut!!!

 

Transferat de la FC Nantes la Cardiff pentru 17 milioane de euro, atacantul argentinian Emiliano Sala a fost dat dispărut, după ce avionul privat în care se afla pentru a ajunge în Ţara Galilor n-a mai apărut pe radare. Contactul cu avionul menţionat a fost pierdut luni seară, în jurul orei 21.00. Operaţiuni de căutare sunt în curs în zona Aurigny.

Meciul lui Nantes, unde apără Ciprian Tătăruşanu, cu Entente SSG din Cupa Franței, programat pentru miercuri, a fost amânat.

UPDATE. John Fitzgerald, șeful operațiunilor de căutare de la Channel Islands Air Search, este foarte pesimist în ceea ce privește găsirea unor supraviețuitori în cazul dispariției avionului în care se afla și Emiliano Sala.

„Sunt sigur că ceva se va găsi până la urmă. Avionul zbura la 2.000 de picioare când a ieșit de pe radar, ceea ce înseamnă că ar mai fi putut duce încă 5-6 mile (8-9 kilometri) înainte de a atinge solul”, a declarat Fitzgerald.

Foto: L’Equipe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button