Sport

ȘOC ÎN HANDBALUL ROMÂNESC. Ryde nu mai e selecționer! Variante…

 

Asta s-a decis astăzi, în ședința Comisiei Tehnice a Federației Române de Handbal, în care s-a analizat prestația reprezentativei feminine a României la Campionatul Mondial din Japonia, unde s-a clasat pe locul 12.

Potrivit www.fanatik.ro, suedezul Tomas Ryde a fost demis din funcția de selecționer cu 7 voturi pentru și 4 împotrivă, unul dintre acestea din urmă fiind al lui Ion Crăciun, de la Corona Brașov. Mai rămâne ca hotărârea să fie validată în Comitetul Executiv al FRH.

„Baftă la Podgorica! (unde se va desfășura, în martie, turneul preolimpic – n.r.). Vedeţi să nu vă bată Muntenegru!”, ar fi spus Ryde, conform sursei citate, apoi a părăsit rapid sala unde a avut loc ședința.

Se pare că Adi Vasile, de la CSM București, este în pole-position să preia postul, deși este încă sub contract cu federația din Muntenegru, el fiind și asistentul lui Per Johansson. La Comisia Tehnică au fost vehiculate și alte nume, doar de români, pentru a fi selecționer, Florentin Pera, Bogdan Burcea, Aurelian Roșca, Ovidiu Mihăilă și Gheorghe Tadici, ultimul declinând propunerea, așa cum a informat www.prosport.ro.

 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare