Sport

ȘOC. FC BRAȘOV, în fața FALIMENTULUI. Top Expert nu mai poate depune planul de reorganizare după decizia de astăzi a Curții de Apel

  • admnjudfcbv.jpg
 

FC Brașov are șanse infime de supraviețuire după decizia de astăzi a Curții de Apel Brașov, care a admis apelul Finanțelor, astfel că Top Expert SPRL nu mai poate depune planul de reorganizare.

„Admite apelul declarat de creditoarea AJFP Brașov împotriva sentinței civile 1134/sind 28.09.2016 pronunțată de Tribunalul Brașov, pe care o anulează și, în consecință respinge cererea formulată de creditoarea SC ICIM SA, prin lichidator Top Expert SPRL de repunere în termenul de depunere a planului de reorganizare și trimite cauza spre rejudecare aceleiași instanțe”, este verdictul Curții de Apel. Decizia este definitivă.

Actualul administrator judiciar al clubului, Alexandru Cosmin Gheorghe (foto 2), a explicat ce înseamă această decizie a Curții de Apel: „Teoretic, decizia înseamnă falimentul societății. Cererea de faliment a fost respinsă de Tribunalul Brașov tocmai pentri că ICIM, prin Top Expert, putea să formuleze un plan de reorganizare. După sentința de astăzi, instanța va reanaliza cererea de faliment. Neavând un plan de reorganizare votat și neexistând posibilitatea de a se depune un alt plan, cel mai probabil urmează falimentul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare