Sport

ȘOC. Ex-jucător emblematic la FC BRAȘOV, acuze într-un SCANDAL SEXUAL cu o minoră!

 

La începutul acestei luni, jurnaliștii de la monitorulcj.ro au aflat despre un probabil caz siderant de abuz sexual față de o minoră de 13 ani. Eleva, în clasa a șaptea la o școală de țară din județul Maramureș, ar fi primit pe telefon mesaje deocheate, filme și poze cu profesorul de sport – fostul fotbalist Cristi Vasc, care a trecut în carieră și pe la FC Brașov, cu evoluții notabile – în ipostaze intime, cu organele genitale la vedere.

Întâmplarea ar fi avut loc la finalul lunii septembrie.

Conform sursei citate, potrivit Inspectoratului Școlar Maramureș, Vasc era suplinitor la Școala Gimnazială „Nicolae Steinhardt” din Rohia (județul Maramureș) și a cerut completare de normă la școala din Coroieni. În timp ce aștepta aprobarea pentru angajare, conducerea școlii Coroieni a aflat că fostul fotbalist devenit profesor i-ar fi trimis unei fete din clasa a șaptea de la aceeași școală mesaje, poze explicite și indecente cu părțile lui intime.

Fata, elevă în clasa a VII-a la școala din Coroieni, participa (împreună cu alte două colege) la cursuri de fotbal la clubul privat al lui Cristi Vasc, din Târgu Lăpuș. Așa l-a întâlnit pe Vasc, care, susțin sursele ziarului, s-ar fi oferit cel puțin o dată să o conducă acasă cu mașina sa. Ulterior, i-ar fi trimis poze și mesaje cu conținut indecent. Sub protecția anonimatului, surse din școala Coroieni le-au declarat reporterilor monitorulcj.ro că diriginta fetei și directoarea ar fi aflat despre aceste mesaje și poze și au constituit imediat o comisie de disciplină. La ședința comisiei a participat un reprezentat al părinților, profesori din școală și Cristi Vasc. Potrivit surselor, Vasc și-ar fi asumat mesajele, dar a afirmat că ar fi căzut în „capcana” elevei. Școala a sesizat Inspectoratul Școlar Maramureș, care ar fi intrat în posesia filmelor, mesajelor și pozelor din telefonul fetei.

Sursa citată a menționat că, după ce a intrat în concediu medical, Cristi Vasc și-a dat demisia din învățământ.

Foto: AJF Maramureș

ÎNTREAGA POVESTE O PUTEȚI CITI AICI: 

http://www.monitorulcj.ro/actualitate/84637-cristi-vasc-fost-jucator-in-liga-1-a-trimis-mesaje-fllme-si-poze-indecente-unei-eleve-de-13-ani-exista-suspiciuni-ca-s-ar-fi-incercat-musamalizarea-cazului#sthash.U3IXrUNO.dpbs


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare