Sport

ȘOC. Becali: „A crezut că toate curvele sunt ale lui”!!!

 

Scandal la FCSB după ce un fotbalist din echipa antrenată de Nicolae Dică a fost prins „în ofsaid”.

Transferat în vară de la FC Botoșani, Cătălin Golofca a fost scos din lot, Gigi Becali explicând situația la Digi Sport: „Golofca a venit în București și a zis că l-a prins pe Dumnezeu de picior și că toate curvele de aici sunt ale lui. Am avut câteva filmări cu el și i-am zis că nu mai are voie nici măcar la restaurant să mănânce. A venit la Palat și mi-a zis să-l iert și să-i mai dau șansă. El de-aia nu mai putea să alerge. I-am dat niște bani înainte, a dat de femei”.

Valeriu Iftimie, patronul grupării FC Botoșani – coproprietar al jucătorului, a comentat și el: „N-are Cătălin față de mare gigolo. Îmi pare rău pentru el. E adevărat că el a fost un pic excitat de faptul că a ajuns la București. Nu știu dacă a greșit. Eu cred în continuare în el”, menționând că Golofca poate reveni la formația moldoveană, dacă FCSB nu mai are nevoie de el.

Pe adresa celor de la FC Botoșani a sosit, deja, o ofertă pentru Cătălin Golofca, de la o echipă din liga secundă turcă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare