Sport

Soarta lui Christoph Daum va fi decisă de Comitetul Executiv al FRF

 

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat că soarta lui Christoph Daum va fi decisă de Comitetul Executiv al FRF, astfel că angajamentul cu tehnicianul german va fi reziliat, iar la ultimele patru meciuri din preliminariile CM 2018 vom avea alt selecționer.
Nu am discutat despre demisie, despre reziliere. Mi s-a părut neprofesionist să discutam asta între două meciuri disputate la distanţă de trei zile. Voi solicita un raport din partea staff-ului tehnic,  care va fi analizat în cadrul Comisiei Tehnice, apoi vom lua o decizie în Comitetul Executiv. Acest lucru se va întâmpla cât de curând şi acesta va fi analizat. Cred că nimeni nu e mulţumit de rezultate, e o dezamăgire că nu ne-am depăşit limitele. Dezamăgirea mai mare e că nu reuşim să avem rezultate mai rapid. Nu ne mai putem gândi la calificare, doar un rezultat pozitiv în Polonia ne-ar mai fi ținut în cursă. Contractul domnului Daum avea acest obiectiv calificarea la Cupa Mondială. Aşa cum mai spus, voi solicita un raport de analiză care va fi discutat, apoi vom lua o decizie. Vom urma acest parcurs, apoi, în cel mai scurt timp, vom avea un punct de vedere oficial din partea FRF”, a declarat Răzvan Burleanu după amicalul România – Chile 3-2, disputat marți seară, la Cluj.

Citiți și:

Christoph Daum, conferință de presă INCENDIARĂ. Neamțul a izbucnit. „Uneori mă simt mai român decât voi”. Laude pentru conducătorul suprem, Răzvan Burleanu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button