Sport

Sistemul VAR ar putea fi introdus și în Liga 1

 

Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre posibilitatea introducerii arbitrajului asistat video (VAR) în Liga 1.

„Noi suntem interesați pentru că și la Cupa Mondială a dat rezultate, dar avem semnale de la UEFA și de la Asociația Ligilor Profesioniste că se va impune obligatoriu la un moment dat și acum sunt preocupări pentru fondurile care ar putea să vină de la UEFA sau de la ligile profesioniste ca să se implementeze și la noi. În momentul în care am avea bani ca să putem avea aparatura, poate testăm. Dacă altcineva ne pune aparatura la dispoziție, cum ar fi UEFA, putem testa câteva meciuri sau o etapă, două, înainte de a fi implementată. Costurile variază, depinde de performanță, între un milion și două. Am făcut niște calcule, cam aici se învârte suma”, a spus Gino Iorgulescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare