Sport

SINGURA declarație a lui Gigi Becali după ce FCSB a învins la Craiova!!!…

 

FCSB a câștigat cu 1-0 în deplasarea de la Craiova, duminică seara, meciul contând pentru etapa a 9-a a Ligii 1 la fotbal. Singurul gol al partidei a fost înscris de congolezul Juvhel Tsoumou în minutul 88.

De această dată, venindu-i inima la loc – cum se spune, Gigi Becali, boss-ul FCSB, a fost mult mai ponderat în afirmații, mulțumindu-se să spună, conform Gazetei Sporturilor: „Ce să mai vorbesc? Zero şuturi pe poartă, nu au trecut de centrul terenului în prima repriză (cu referire la olteni – n.r.). Asta e tot ce vreau să spun. S-a jucat ca pe vremuri, toţi la o singură poartă!”.

FCSB a urcat pe locul 11 în clasament, cu 10 puncte, la 10 lungimi distanță de liderul CFR Cluj. „Roș-albaștrii” sunt, însă, la doar 2 puncte de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, ocupat de FC Botoșani. Universitatea Craiova a rămas cu 16 puncte, fiind pe locul 4.

Ultimul meci al rundei, FC Viitorul (15 p) – Gaz Metan Mediaș (18 p), va avea loc diseară, la Ovidiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button