Sport

Simone Biles şi Novak Djokovici, sportivii anului

 

Simona Halep a ratat șansa de a câștiga un trofeu la Gala Laureus, una dintre cele mai importante din sportul mondial, cunoscută și sub denumirea „Oscarurile Sportului”. Simona a fost nominalizată la categoria „Sportiva anului 2018″, însă marele premiu a mers către gimnasta americană Simone Biles. În schimb, sportivul anului a fost desemnat tenismenul sârb Novak Djokovici. Tot din lumea tenisului, Naomi Osaka a fost desemnată revelația anului 2018. Tiger Woods a primit premiul pentru revenirea anului, în timp ce Arsene Wenger a luat un premiu pentru întreaga carieră. Echipa națională de fotbal a Franței a fost desemnată cea mai bună echipă din 2018.

Nadia Comăneci şi Ilie Năstase sunt membri Laureus World Sports Academy, o asociaţie care reuneşte peste 60 dintre cei mai buni sportivi ai tuturor timpurilor şi decernează anual premii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare