Sport

Simona Halep: „Sunt pregătită pentru sezonul de zgură”

 

Simona Halep este gata pentru cea mai importantă perioadă a anului, cea a turneelor pe zgură, în care va avea de apărat 2.800 de puncte. Anul trecut, Simona a ajuns în sferturi la Madrid, a jucat finala la Roma și a câștigat titlul la Roland Garros.

Simona își va începe aventura pe zgură la Madrid, turneu care va avea loc în perioada 4-11 mai.

„Mă simt bine, m-am antrenat foarte bine după Fed Cup, meciurile din Franța m-au ajutat foarte mult la încredere, consider că sunt pregătită pentru acest sezon de zgură, însă nu am de unde să ştiu cum va fi. Este cea mai bună parte a anului pentru mine şi sper ca şi anul acesta să fie la fel. Am fost acasă cu familia şi am stat cu cei dragi foarte mult timp, mi-am reîncărcat bateriile şi sunt gata să plec, sunt pregătită. Turneul de la Madrid este unul special pentru mine. Am câştigat de două ori, totul este special şi mă simt ca acasă. Mi-a plăcut tare mult de fiecare dată să joc la Madrid, terenul este foarte bun, vin mulţi prieteni să mă susţină şi este un loc special, de aceea am şi jucat bine în trecut. Sper și la Roma să joc finala, dacă se poate. E un sezon greu, nu vreau să spun nimic dinainte. Abia aștept să merg și la Roland Garros”, a declarat Halep înainte de plecarea spre Spania.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare