Sport

Simona Halep și-a făcut programul pentru mâine

 

Simona Halep a decis să își anuleze antrenamentul programat mâine pentru a se reface fizic după maratonul cu Lauren Davis, 4-6, 6-4, 15-13, după 3 ore şi 45 de minute, în urma căruia s-a calificat în optimi la Australian Open.

Astfel, Simona va încerca să se recupereze pentru duelul cu Naomi Osaka din optimi, care va avea loc luni.

„Mâine nu voi face nimic, cu siguranţă. Vreau doar să mă odihnesc”, a spus declarat Halep conform postului ESPN. Românca a adăugat că sunt șanse minime să fie 100% din punct de vedere fizic, însă a menționat că va face tot ce poate pentru a se califca în sferturile de finală.

„Va trebui să muncim din greu pentru recuperare. În acest moment, totul este o necunoscută. Există mult Voltaren şi foarte multe calmante în organismul său… Simplul fapt că a avut curaj, că a intrat pe teren cu aceasta gleznă şubrezită demonstrează că este o fată puternică”, a declarat și antrenorul Darren Cahill pentru Channel 7.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button