Sport

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong

Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Hong Kong

Simona Halep revine la Hong Kong, de data aceasta pentru turneul de categorie WTA 250. Aceasta a jucat la Hong Kong și la începutul lunii, la turneul de 125 de puncte WTA.

În urma tragerii la sorți din această dimineață, Simona Halep a fost repartizată pe jumătatea a doua a tabloului. Jucătoarea din România, beneficiară a unui wild-card, va evolua în primul tur cu chinezoaica Yue Yuan (26 de ani, locul 44 WTA), a șasea favorită a turneului, scrie gsp.ro.
Dacă va trece de chinezoaică, Halep va juca împotriva câștigatoarei meciului Nao Hibino – Aliaksandra Sasnovich. Într-un eventual sfert de finală, Halep ar putea evolua cu Sofia Kenin, campioană la Australian Open 2020.

Cel mai probabil, Halep va juca luni, în prima zi în care se dispută turul 1.
Pe tabloul principal este și Ana Bogdan, care are meci cu Kimberly Birrell, jucătoarea din Australia clasată pe locul 111 WTA.
Meciurile de pe tabloul principal de la Hong Kong se vor disputa în săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie. Programul partidelor urmează a fi anunțat.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button