Sport

Simona Halep și-a aflat adversarele de la Eastbourne

 

Sâmbătă după-amiază a avut loc tragerea la sorţi a turneului de la Eastbourne, la care ia parte şi Simona Halep. Reprezentanta noastră, cotată cu şansa a doua la câştigarea turneului, va intra direct în turul II, unde o va întâlni pe câştigătoarea întâlnirii dintre americanca Christina McHale (locul 59 WTA) şi o jucătoare venită din calificări, al cărei nume îl vom cunoaşte mai pe seară. Cu Christina McHale, constănţeanca s-a întâlnit o singură dată, în 2010, când a învins-o în două seturi, cu 6-3, 7-5.
Mai departe, în optimi, Simona o poate întâlni pe Petra Kvitova, a 13-a favorită şi tocmai calificată în finala turneului de la Birmingham.
În sferturi, tenismena noastră poate da peste daneză Caroline Wozniacki sau rusoaica Elena Vesnina. Dacă va ajunge în semifinale, acolo Simona ar putea s-o întâlnească pe una dintre Dominika Cibulkova, Agnieszka Radwanska, Garbine Muguruza sau Anastasia Pavlyuchenkova. În continuare, în finală ar putea s-o aibă de partea cealaltă a fileului pe Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Johanna Konta sau chiar Jelena Ostapenko.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare