Sport

Simona Halep – SCHIMBĂRI; FRĂMÂNTĂRI de culise în cadrul staff-ului tehnic!!!

 

Eliminată încă din primul tur la US Open, unde sorții i-au adus-o în față pe Maria Sharapova, Simona Halep a revenit acasă, într-o scurtă vacanță, acolo unde a mărturisit că se simte cel mai bine atunci când nu se află pe terenurile de tenis (foto: Instagram).

Jurnaliștii de la Libertatea au publicat un interesant material privind staff-ul tehnic al Simonei Halep, susținând că în scurt timp antrenorul australian Darren Cahill – plătit regește – va pleca, iar Andrei Pavel (43 de ani) va prelua rolul de „principal”, el fiind și sparring-partner. „Cneazul” are misiunea de a o duce pe constănțeancă pe locul 1 WTA, fiind împins și susținut puternic de omul de afaceri brașovean Ion Țiriac, care își mărește prin această mișcare bine gândită sfera de influență asupra Simonei Halep.

Potrivit sursei citate, Pavel a „prins”, astfel, o sursă de venit însemnată (ar câștiga 20.000 de euro pe lună), în condițiile în care a trecut printr-un divorț costisitor, iar partenera sa de viață, jucătoarea austriacă de tenis Tamira Paszek, s-a îmbolnăvit serios.
 
Până acum, cariera Simonei Halep a însemnat un malaxor de antrenori. În perioada junioratului a lucrat cu Ioan Stan, Nicuşor Ene, Daniel Dragu, Liviu Panait, Radu Popescu. Apoi, între 2008 și 2013 a fost Firicel Tomai, în 2013 a colaborat cu Andrei Mlendea și Adrian Marcu, cu belgianul Wim Fissette s-a aflat în 2014, Victor Ioniță i-a fost alături în 2015, după care a urmat perioada Darren Cahill.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button