Sport

Simona Halep, sărită din schemă și la Wimbledon

Simona Halep, sărită din schemă și la Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunţat, miercuri, lista iniţială a sportivilor care beneficiază de wild card la ediţia din acest an. Pe lista pentru simplu feminin se află, între altele, Emma Răducanu, însă nu este şi Simona Halep, care a câştigat competiţia în 2019. Au primit wild card pentru tabloul principal de simplu feminin britanicele Francesca Jones, Yuriko Lily Miyazaki, Emma Răducanu şi Heather Watson, germanca Angelique Kerber şi japoneza Naomi Osaka şi daneza Caroline Wozniacki.

Mai urmează să fie anunţat ultimul wild card. Wozniacki, Miyazaki, Watson şi Răducanu au fost scoase de pe lista calificărilor după ce au primit wild card-uri pe tabloul principal. Având în vedere şi retragerile lui Jodie Burrage şi Mirjam Bjorklund de la publicarea listei iniţiale de intrare în calificări, primele şase rezerve au intrat acum în calificări: Harmony Tan, Anastasiia Sobolieva, Vitalia Diatchenko, Despina Papamichail, Lina Gjorcheska şi Amanda Anisimova.

Simona Halep mai are o șansă. Wimbledon anunță că alt optulea wildcard este în stadiul de “to be announced”, astfel că rămâne de văzut dacă această invitație îi va reveni româncei.

Turneul de Grand Slam se va disputa în perioada 1-14 iulie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
7 zile în urmă

Simonica,stai linistita,fata ! Si la US Open va fi la fel,ca-i stii ca-s ca oile.In locul tau m-as pune pe matrimoniale.Da.Acum,vorba aia,ai si experienta.Ah,si sa nu uit: ROCHIA la vanzare. Cum care rochie,ma ? Rochia de mireasa.Prima oara,purtata din lacomie… Citeşte mai mult »

Back to top button