Sport

Simona Halep s-a retras de la New Haven

 

Simona Halep și-a anuntat, luni seara, retragerea de la turneul programat săptămâna aceasta la New Haven, acuzaând o accidentare la tendonul lui Achile de la piciorul drept.
Îmi pare rău să vă anunt că n-o să pot juca la New Haven. Mi-am dorit să joc si am văzut că fanii si-au cumpărat bilete ca să mă vadă, dar am o accidentare la piciorul drept și am nevoie de odihnă. Am avut atât de multe meciuri în ultimele zile si e greu. Ne vedem anul viitor“, a spus Simona Halep.
Simona ar fi început direct în turul doi la New Haven, unde ar fi întâlnit-o pe italianca Camila Giorgi, care s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-2, în fața Anei Bogdan. Locul tenismenei noastre va fi luat de un lucky looser. 1.077 minute a petrecut Simona Halep pe teren în ultimele două săptămâni, la Rogers Cup și Cincinnati, unde s-a impus, respectiv a ajuns până în finală. Pauza Simonei nu va fi însă una de durată, pentru că săptămâna viitoare va lua startul la ultimul Grand Slam al anului, US Open 2018.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare