Sport

Simona Halep s-a oprit în sferturile de finală la Melbourne

 

A treia favorită la Australian Open, românca Simona Halep, a fost învinsă, marți, în sferturile de finală ale Grand Slam-ului, scor 4-6, 0-6, de rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numărul 10.
„Am fost puțin stresată înaintea meciului și nu știu de ce. A fost o zi foarte proastă pentru mine. Nu am simțit nici o presiune, deoarece și anul trecut am jucat sferturi de finală aici. Makarova a evoluat bine, totul a mers în favoarea ei. Nu am simțit mingea și nu a funcționat nimic în jocul meu. Îmi pare rău că nu am putut juca cel mai bun tenis al meu, dar se mai întâmplă”, a apreciat Halep.
La rândul ei, Makaraova a susținut: „Sunt atât de fericită… Am pierdut cu Halep în urmă cu doi ani. Acum mi-am luat revanșa. A fost foarte greu, nu a contat scorul, am jucat până la capăt. Știam că trebuie să fiu la nivel înalt. Rivala a făcut ceva greșeli, eu mi-am văzut de treabă”.
Prezența în sferturile de finală este recompensată la Australian Open cu 430 de puncte WTA și un cec în valoare de 340.000 de dolari australieni (circa 240.000 de euro).
Makarova o va înfrunta în runda următoare pe conaționala Maria Sharapova, care a câștigat, cu scorul de 6-3, 6-2, meciul cu Eugenie Bouuchard (Canada).
Cea mai mare surpriză a zilei de marți a fost înregistrată pe tabloul masculin, unde Rafael Nadal, favorit 3, a fost eliminat, scor 2-6, 0-6, 6-7, de cehul Tomas Berdych în sferturile de finală. Berdych, care suferise 17 înfrângeri consecutive în fața spaniolului și pe care nu îl mai învinsese din 2006, s-a impus după două ore și 13 minute .
La dublu mixt, perechea Florin Mergea – Michaella Krajicek (Olanda) a ratat calificarea în sferturile de finală, fiind învinsă cu 4-6, 5-7 de cuplul Kristina Mladenovici – Daniel Nestor (Franța/Canada), cap de serie numărul 3.
    (S.R.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] în finala de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale în bazin scurt (25 de metri). La Melbourne, în semifinale, el a fost cronometrat în 45.91 secunde. Performanța reprezintă un nou record […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare