Sport

Simona Halep, probleme înainte de US Open. „Mă voi odihni şi voi vedea dacă voi fi aptă 100%”

 

Simona Halep (1 WTA) a anunţat că nu va participa la turneul de la New Haven (detalii aici: Simona Halep s-a retras de la New Haven). 

Apoi, într-o conferință de presă, liderul clasamentului mondial a menționat că are probleme medicale, dar că speră că va fi O.K. până la startul ultimului Grand Slam al anului, US Open, care va debuta luni. 

„E dezamăgitor că trebuie să mă retrag. Am câştigat aici şi mă bucur să fiu înapoi, dar, din păcate, anul acesta nu pot juca. A fost foarte important în 2013 când am câştigat aici pentru că a fost unul dintre cele mai mari turnee câştigate la acea vreme. Dar am realizat că mi-e foarte dificil să mă întorc pe teren pentru că am avut două săptămâni grozave. Sinceră să fiu, nu mă aşteptam să fiu atât de bine la Montreal şi Cincinnati. Mi-am dorit să fiu aici, de aceea am cerut wild-card şi vreau să le mulţumesc organizatorilor pentru asta. E plăcut să primeşti un wild-card atunci când îl ceri. Mă voi odihni şi voi vedea dacă voi fi 100% pentru US Open. Sper să mă întorc miercuri sau joi la antrenamente, pentru că am nevoie de odihnă. Voi vedea cum mă simt în fiecare zile, problema cu tendonul lui Ahile o am de ceva vreme, de la Roland Garros. Mă deranjează, dar trebuie să mă descurc cumva. Mă odihnesc atunci când pot, asta e foarte important. Chiar nu mă aşteptam, după o pauză lungă, după vancaţă, dar poate că am jucat atât de bine pentru că am fost relaxată. A fost o mare provocare, am jucat şi două meciuri într-o zi şi a fost foarte dificil, dar sunt foarte fericită”, a declarat Simona Halep.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button