Sport

Simona Halep poate pierde locul 1 mondial chiar înainte de Australian Open

 

Garbine Muguruza, care a abandonat în primul tur la Brisbane, a primit un wild card din partea organizatorilor turneului de la Sydney, care se va disputa săptămâna viitoare. Întrucât, după Shenzhen, Simona nu va mai juca nici un turneu până la Australian Open, ea ar putea fi depăşită de Muguruza, dacă aceasta face un rezultat mare la Sydney. În prezent, Halep şi Muguruza sunt despărţite de 200 de puncte în clasament, iar Simona poate pune maximum 400 de puncte între ea şi ocupanta locului secund, dacă se va impune la Shenzhen. Totuşi, iberica ar putea obţine 470 de puncte dacă triumfă la Sydney şi ar putea trece pe primul loc în ierarhia WTA.

Simona Halep şi Irina Begu deschid ziua la Shenzhen, urmând a se confrunta mâine dimineaţă în prima semifinală a turneului. Partida a fost programată de la ora 8.00 şi va fi transmisă în direct de Digisport. Va fi a şasea confruntare dintre cele două românce, scorul fiind categoric în favoarea Simonei, care conduce cu 5-0. Pentru calificarea în semifinale, fetele noastre şi-au asigurat fiecare câte 43.663 dolari şi 110 puncte WTA  În cea de-a doua semifinală se vor întâlni Maria Sharapova şi Katerina Siniakova, de la ora 10.00. Apoi, după ora 11.30, Simona si Irina vor face pereche în proba de dublu și vor evolua în semifinale contra perechii formate din Anna Blinkova și Nicola Geuer. Calificarea în finală garantează un premiu de 81.251 de dolari. Mai departe, câștigarea turneului din China e recompensată cu 163.260 de dolari.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button