Sport

Simona Halep, ON FIRE la Roma! CE FINALĂ… UPDATE. DECLARAȚII

 

Simona Halep este pe cai mari după întreruperea cauzată de pandemie, realmente de neoprit.

Jucătoarea noastră de tenis (nr. 2 WTA) a câștigat la Praga, iar acum câteva momente s-a impus și în finala prestigiosului turneu pe zgură de la Roma, fiind foarte încrezătoare înaintea Grand Slam-ului parizian.

Astăzi, la Foro Italico, Simona Halep a spulberat-o pur și simplu pe Karolina Pliskova, scor 6-0, 2-1 – abandon (după numai 31 de minute), jucând realmente extraordinar. Văzând că nu-i poate face față rivalei, care a răspuns senzațional tuturor loviturilor, cehoaica a abandonat.

Acesta este al 22-lea trofeu adjudecat în carieră de Simona Halep, al treilea la rând, după cele cucerite la Dubai și în capitala Cehiei. 

UPDATE. La festivitatea de premiere, după ce, fair-play, Pliskova a recunoscut că Simona Halep a fost „foarte puternică”, românca a luat cuvântul, declarând: „Buongiorno a tutti (către spectatori – au fost circa 1.000 în tribune – n.a.). Vă mulțumesc că mi-ați dat o energie pozitivă. Îi doresc Karolinei să se recupereze rapid și să ne vedem, iar, în finală la Roland Garros. La Roma mi-am început ascensiunea în tenis, în 2013, când am ajuns până în semifinale, iar acum, în sfârșit, am reușit să câștig trofeul. Mulțumiri organizatorilor și, nu în ultimul rând, staff-ului meu tehnic, în frunte cu Darren Cahill”.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare