Sport

Simona Halep: „Nu poţi să le ai pe toate”

 

Simona Halep a revenit în țară după ce a părăsit turneul de la Wimbledon în turul 3, învinsă să Su-Wei Hsieh, 6-3, 4-6, 5-7.

„Cu siguranţă a fost mai puţin bine că n-am avut un meci pe iarbă înainte de Wimbledon. Totuşi mă bucur pentru că n-am avut timp să am meciuri, întrucât am câștigat la Roland Garros. Nu poţi să le ai pe toate. M-am simţit bine, a fost bucurie foarte mare că am câştigat la Roland Garros, am fost super concentrată pe Wimbledon, dar suprafaţa e dificilă şi n-am prea reuşit să-mi fac jocul. Da, e foarte grea adaptarea pe iarbă. Este cu totul și cu totul altceva. Am încercat cât s-a putut să mă adaptez, dar n-a ieşit în ultimul meci”, a declarat Halep.

Pentru liderul calasamentului WTA va urma o vacanță de aproximativ o lună, următoarea competiție la care va participa fiind Rogers Cup, care va avea loc la Montreal din 6 august.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button