Sport

Simona Halep: „Nu am obiective pentru sezonul pe hard, vreau doar să obţin calificarea la Singapore”

 

Simona Halep revine în această săptămână în circuitul WTA, jucătoarea noastră fiind a doua favorită a turneului de la Toronto. 

Într-un interviu acordat WTA, Halep a menționat că nu și-a propus nici un obiectiv pentru sezonul pe hard, singurul țel fiind calificarea la Turneului Campioanelor de la Singapore.
„Nu am obiective, nu am aşteptări de la mine, vreau doar să obţin calificarea la Singapore în acest an, aşa că joc fără presiune şi vreau să văd cât de bună pot fi în acest sezon pe hard. Vacanța lungă pe care am petrecut-o acasă m-a ajutat. Am avut nevoie de ea, pentru că am fost puţin obosită. Pot spune că am avut rezultate slabe pe zgură şi pe iarbă, dar m-am antrenat din greu acasă şi vreau doar să regăsesc modalitatea de a lupta pentru fiecare minge, pentru victorie”, a declarat Halep, care a vorbit și despre turneul din Canada: „Îmi place mult aici pentru că mereu vin mulţi români să mă susţină, chiar şi la antrenamente. Am jucat bine în trecut, turneul este frumos, terenul central este extraordinar, aşa că abia aştept să încep competiţia. Sunt fericită că m-am întors aici. Am jucat o dată la Toronto şi am jucat bine. Am obţinut cea mai mare victorie la acea vreme, împotriva Svetlanei Kuzneţova. Mă simt încrezătoare că revin pe hard, pentru că la începtul anului am avut rezultate bune, dar vin după o perioadă dificilă, aşa că încerc să-mi recapăt încrederea şi să mă bucur de tenis”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare