Sport

Simona Halep: „MĂ DOARE”! Eliminată de la Australian Open, Maria Sharapova se gândește la…

 

Simona Halep s-a calificat astăzi în turul secund al Grand Slam-ului Australian Open, după ce a învins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 7-6 (5), 6-1.

Americanca a opus o dârză rezistență în primul set, apoi jucătoarea noastră de tenis (3 WTA) și-a regăsit ritmul, așa cum a punctat ulterior la conferința de presă, și a câștigat lejer setul secund.

Au fost emoții pentru fanii Simonei Halep în primul set, când aceasta a alunecat, iar în cădere s-a sprijinit pe o mână, declarând la final: „Mă doare puțin încheietura, dar acum mă gândesc la ce va fi în continuare: refacere și concentrare pentru disputa din turul secund”.

La rându-i, Irina Begu n-a avut nici o șansă în runda inaugurală de la Melbourne, pierzând clar, 1-6, 4-6, în fața olandezei Kiki Bertens, a 10-a jucătoare a lumii.
 
De asemenea, Monica Niculescu s-a înclinat în primul tur, la Alize Cornet (Franța), scor 7-5, 1-6, 0-6.

Pe de altă parte, primind un wild-card de la organizatori pentru a ajunge pe tablou, Maria Sharapova a pierdut astăzi contra croatei Donnei Vekic, 3-6, 4-6, ieșind, astfel, din top 350 WTA.
 
Măcinată de accidentări în ultima vreme, rusoaica a lăsat să se înțeleagă că va urma retragerea cât de curând: „Voi vedea ce se va întâmpla în aceste 12 luni, după care voi lua o decizie în plan sportiv”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare